Fotovoltaiky

Cesta k úspoře za energie. Společně najdeme ideální řešení i pro váš dům.

Co získáte

Jaké výhody vám nabízí pořízení fotovoltaické elektrárny? Je jich celá řada. Vše vám rád osobně vysvětlím a přiblížím vám, co vás čeká, pokud se pro fotovoltaiku rozhodnete i vy.

Snížíte si účty za elektřinu

Získáte dotaci z NZÚ

Zhodnotíte své úspory

Zajistíte si stabilní cenu elektřiny

Už žádné výpadky proudu

Přispějete k ochraně životního prostředí

Spolupráce se mnou

Pro mnohé z vás jsou fotovoltaické elektrárny velká neznámá, pro jiné je zase nepříjemné jednání s úřady a papírování. Proto vás jistě zaujme možnost spolupráce s někým, kdo se ve věci vyzná, vše vám jednoduše vysvětlí, analyzuje vaši momentální situaci, navrhne nejvhodnější řešení a dokonce zajistí realizace včetně veškeré dokumentace.

Pojďme se na to společně podívat…

Řešení na míru

Na základě současné spotřeby vám vytvořím kalkulaci, která bude zohledňovat potřeby vašeho rodinného domu tak, aby jste většinu vyrobené energie sami spotřebovali.

Garance kvality

Na realizaci spolupracuji s  profesionály ve svých oborech, kteří pravidelně absolvují odborná školení. Používáme ty nejmodernější a hlavně ověřené značky na trhu, abychom vám zaručili bezproblémový běh vaší nové elektrárny.

Administrativa je na mně

Papírování vás nemusí zajímat. Vyřídíme za vás veškerou dokumentaci a připojení FVE do distribuční sítě. S optimalizací fotovoltaických systémů a s vypracováním projektové dokumentace mám velké zkušenosti.

Objednejte si první konzultaci zdarma

Pojďme se sejít a probrat osobně, co by vás zajímalo a s čím vám mohu pomoci nebo poradit. Napište mi krátkou zprávu, já se ozvu zpět a dohodneme si termín schůzky.

Nebo mi prostě zavolejte

+420 731 612 598